top of page
Szerző képeYogArena

YogArena és Frenetic nyereményjáték


DECEMBERI NYEREMÉNYJÁTÉKUNK NYERTESE: KULÁCSKA RITA (Kiskunmajsa) Szívből gratulálunk!


Indulj el az egészség és a jóllét útján a YogArena oldalán!

Ezzel részt vehetsz egy izgalmas nyereményjátékban, ahol egy

20 000 Ft. értékű Frenetic Sportruházat ajándékutalványt nyerhetsz!

Egyszerűen csak válaszd ki a számodratökéletes előfizetési csomagot, hogy ne csak a jógában, de az élet minden területén is felfedezd az egészség és jóllét előnyeit.

Ne hagyd ki ezt az alkalmat, és lépj az önfejlesztés útjára még ma!


A játékban automatikusan részt vesz mindenki, aki december 31-én érvényes előfizetéssel rendelkezik a www.yogarena.hu oldalon.




Játék SZABÁLYZAT
  1. A nyereményjáték szervezője: YogArena online platform / Olasz Szilvia E.V., Asz: 677 27616-1-51 (továbbiakban Szervező)

  2. A nyereményjáték időtartama: 2023. december 07 - 2023. december 31. éjfél között tart, a YogArena online platformon (www.yogarena.hu) "Nyereményjáték" elnevezéssel.

  3. Részvételi feltétel: a nyereményjátékban automatikusan vesznek részt azok, akik a fent megjelölt időtartam között érvényes előfizetéssel (havi, féléves vagy éves) rendelkeznek a yogarena.hu weboldalon.

  4. Egy szerencsés nyertes várható, akinek nevét egy virtuális kalapból sorsolunk ki.

  5. A sorsolás 2024. január 05-én 11:00 órakor zajlik. A Szervező a nyertes nevét a yogarena.hu weboldal főoldalán teszi közzé és a regisztrációkor megadott e-mail címen személyesen is értesíti.

  6. A nyeremény egy darab 20 000 forint (húszezer forint) értékű vásárlási utalvány, amely a https://webshop.frenetic.hu weboldalon keresztül vásárolható le.

  7. A nyertes a nyeremény felhasználásáról, levásárlásának menetéről e-mailben kap értesítést.

  8. Amennyiben a nyertes nem használja fel a nyereményét a megadott határidőn belül, úgy a továbbiakban a Szervezőtől nem követelheti.

  9. Felelősség kizárása:

A promóció szervezésében résztvevő cégek (Olasz Szilvia E.V, és a Frenetic Sportruházat) nem felelős, és kizár mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt, kapcsolódó költségek és károk megtérítését.

A promóció szervezésében résztvevő cég, valamint azok vezető tisztségviselői, és alkalmazottai a nyereménytárgyak hibáiért kizárják a felelősségüket, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják.

Amennyiben a nyertes megkeresésünkre10 napon belül nem reagál, vagy nyereményét nem veszi át, úgy a továbbiakban azt a Szervezőtől nem követelheti.

A nyereményjátékkal kapcsolatban a felhasználók magatartásáért a Szervező semmilyen formában nem felel. Jogsértő, és az etikailag kifogásolható megnyilvánulásokat a Szervező értesítés nélkül moderálja.

A nyertes vállalja, hogy a nyeremény kézhezvétele után maximum 7 nappal, értékelést ír a termékekről és fotót csatol, amelyen megjelöli a Frenetic Sportruházat-ot és a Yogarena.hu Facebook/Instagram oldalát (@freneticsport , @_yogarena_).


A közösségi oldalak felelőssége a nyereményjátékkal kapcsolatban kizárt!

bottom of page